Verhalensalon

Verhalen delen en (h)erkenning vinden.

In de Verhalensalon worden deelnemers uitgenodigd om onder de bezielende leiding van verhalendeskundige Yvette Kopijn hun verhalen en ervaringen  met elkaar te delen. Bij het uitwisselen van ervaringen staat het eigen levensverhaal centraal.

Aan de hand van thema’s staan we stil bij verschillende perioden van ons leven. Door te vertellen en te luisteren leren we onszelf en de ander op een nieuwe manier kennen en ontstaat er ruimte voor het uitwisselen van levenslessen en -ervaringen. Het delen van verhalen brengt ons niet alleen terug bij onze kracht, het kan ook helend en bevrijdend zijn. Dat maakt het bijwonen van een verhalensalon een hele bijzondere ervaring!

de_hele_groep

De Verhalensalon biedt een veilige en vertrouwde setting. Respect voor elkaar, elkaars verhaal en elkaars grenzen staat voorop. Elke deelnemer is en blijft de baas over zijn of haar eigen verhaal. Je vertelt alleen wat je wilt vertellen.

Duur: minimaal 3 uur
Thema’s: Migratieverhalen, Dromen en Ambities of Familieverhalen
Te combineren met een keur aan heerlijke hapjes en theetjes (high tea of mul-tea-cul-tea) in een mooi aangeklede ruimte.

In het verleden werd de Verhalensalon verzorgd voor o.m. Forum, Medical Megastore, WomenInc, Aletta, Stichting Zami, Museum Beelden aan Zee etc.

Reacties van deelnemers:

Ik heb mooie verhalen en ervaringen mogen horen. De ontmoeting met alle deelnemers tijdens de verhalensalon voeg ik toe aan mijn voorraad “mooie ervaringen”! Geweldige dag met bijzondere vrouwen!’
‘Yvette, de verhalensalon was heel goed geweest! Prachtige, indringende verhalen. Dank daarvoor!’
‘Het was een waar genoegen. Ik vond het een hele bijzondere en inspirerende ervaring’

De Verhalensalon is constant in ontwikkeling. Zo worden mede o.b.v. input van deelnemers nieuwe thema’s bedacht en elementen toegevoegd aan de Verhalensalon.

Voor meer informatie over bv. een van de thema’s, de mogelijkheden en/of de kosten kunt u contact opnemen met Helen Sumter, projectcoördinator Stichting Zieraad.

Email: stichtingzieraad@gmail.com
Tel. 06-30758206