Welke dromen en ambities koester je als vrouw, als zelfstandige en/of als organisatie? En waar liggen kansen om samen te werken met andere vrouwen en organisaties? Dat was de openingszin van de uitnodiging aan een geselecteerde groep vrouwen om de 1e  bijzondere netwerkbijeenkomst van Stichting Zieraad bij te wonen op 26 juni 2011 bij te wonen.

Yvette Kopijn verzorgde die zondagmiddag een verhalensalon  rondom het thema ‘Dromen en Ambities’.  Ondanks het mooie weer en het naderen van de zomervakantie waren we met een groep van 10 enthousiaste vrouwen. Vrouwen in de leeftijd van begin 20 tot 50 plus, vrouwen met diverse achtergronden in allerlei opzichten. …Deelneemsters

 

Na een kennismakingsronde waarin iedereen iets over zichzelf vertelde, gingen we in  kleine groepjes naar elkaars dromen/ambities luisteren. Deze werden ook op eigen wijze aan het papier toe vertrouwd.Jacqueline_en_Els

Na het uitwisselen van verhalen en ervaringen in kleine groepjes gingen we als grotere groep weer verder.

Een bijzonder geslaagde middag was het.  Herkenning, inspiratie, kracht, tot belangrijke inzichten komen, intimiteit zijn woorden die deelneemsters gebruikten om hun ervaring te omschrijven.

Een van de deelneemsters gaf na afloop aan hoe ontzettend fijn het was om eens een netwerkbijeenkomst te bezoeken waar je geen masker op hoeft te zetten maar waar je je gewoon als authentiek persoon kunt opstellen……!!!